0032(0)495 17 07 26 info@lestroiscollines.eu

Kamer Cénac (tuinkamer)

 

Comfortabele kamer gelegen in een pod of cabane in de tuin met openslaande deuren naar eigen terras met tafel, stoelen en parasol.  Vanop het terras heb je een schitterend uitzicht over de vallei van de Céou.  Op de kamer vindt u twee boxspring bedden van 90 x 200 cm.  Kamer Cénac is voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.  Verder beschikt deze kamer o.a. over 2 leg- en hangkasten, een vaste airco/verwarming, een föhn, een kluisje en een aparte WIFI verbinding. Uiteraard heb je ook toegang tot de gastenhuiskamer in het hoofdgebouw waar zich o.a. onze Honesty Bar bevindt.

Kamer Cénac kan enkel op weekbasis gehuurd worden (van zondag tot zondag), de prijzen per overnachting zijn als volgt:

Laagseizoen:   € 100,00  (januari, februari, maart, april, mei, oktober, november, december)

Hoogseizoen:  € 110,00  (juni, juli, augustus, september)

De kamerprijs is op basis van 2 personen, indien de kamer bezet wordt door enkel 1 persoon dan wordt er een korting toegekend van € 10,00 per nacht.  De kamerprijs is steeds inclusief toeristenbelasting en uitgebreid ontbijt.

Het is helaas niet mogelijk met Bancontact, bankapp of creditcard te betalen. Betaling enkel vooraf per bankoverschrijving en contant ter plaatse.

Onze accommodatie is niet geschikt voor jonge kinderen en is gebaseerd op het ‘Adults Only’ principe.  Oudere kinderen zijn welkom, neem hiervoor contact met ons op.  Roken binnenshuis is niet toegestaan. Het meenemen van een huisdier is niet mogelijk.