0032(0)495 17 07 26 info@lestroiscollines.eu

Les Trois Collines Chambres et Table d'Hôtes

Les Trois Collines - Chambres et Table d'Hôtes

Les Trois Collines - Chambres et Table d'Hôtes

Les Trois Collines Chambres et Table d'Hôtes

Les Trois Collines - Chambres et Table d'Hôtes

Les Trois Collines Chambres et Table d'Hôtes

Even voorstellen…

Wij zijn een Vlaams gezin met 2 schoolgaande kinderen.

Na respectievelijk 26 jaar en 21 jaar gewerkt te hebben als arbeider in de metaal- en houtsector (Ronny) en als medisch laboratorium technoloog (Mireille) werd het voor ons tijd om uit te kijken naar een nieuwe uitdaging. De droom om een Chambre d’Hôtes in Frankrijk uit te baten was nooit ver weg…

Gelukkig bleken onze kinderen Brent en Mara even enthousiast over het idee om naar Frankrijk te verhuizen want voorwaarde nummer één was dat het hele gezin hier voor de volle 100% moest achterstaan. Voorwaarde nummer twee, een geschikte locatie en dito Chambre d’Hôtes vinden, was snel volbracht, na een bezoekje aan “Les Trois Collines”.

Meteen verliefd geworden op deze prachtige locatie en ook voor ons gezin de perfecte accommodatie!

De knappe ligging boven op een heuveltop, het geweldige panoramische uitzicht over de vallei, de rust en prettige sfeer deden ons geen moment twijfelen en ondertussen mogen we ons reeds enkele jaren de trotse eigenaars noemen van “Les Trois Collines”.

“Les Trois Collines” werd in 2018, door beoordelingen van onze gasten, opgenomen in de Top 10 van ‘Logeren bij Belgen in Frankrijk’  en won reeds verschillende malen een Zoover Award Gold (o.a. 2019 en 2020), alsook het certificaat van uitmuntendheid op TripAdvisor.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en we zullen er alles aan doen om u als gast een echte droomvakantie te bezorgen!

U bent meer dan welkom!

 

Ronny, Mireille, Brent & Mara (Van Kemenade – Lagrillière)